Saly lips telling lies

Salty lips telling lies, let them talk, let them fantasy.


image174

då va det dags igen

Jahapp... har inte uppdaterat på jättelänge.

Anledning: Har haft för roligt och suttit i solen och inte hunnit helt enkelt.

Födelsedagsfesten va superkul. Quiz, fiskedamm och fylla. Bilder finns "tyvärr" på ansiktsboken.
Jag är solbränd som aldrig förr... näsan påminner om rudolf och pannan börjar klia. Köpte en grill och vi har grillat på ängen majoriteten av kvällarna. Tyvärr blir man alltid lite festsugen när man sitter i solen och nästan alla runt omkring en sitter med vin och göttar sig. dagarna har spenderats med filten, logistikboken och solglasögonen varje dag. Ser ut som en ailien pga solglasögonen.

Varit ute ganska många kvällar, med en kombination av ångest och sena efterfester. Men kul har vi haft!

Vi va ute igår när Annas Elin kom på finbesök från Kalmar. Trevligt. Dock har jag ett gigatiskt blåmärke på armbågen för att jag har lyckats komma på att man kan göra roliga Patrik Swayze och Jennifer Grey hopp. Inte lyckat!

Ska tydligen på en jobbarfest som börjar klockan 16. Har inte lust eller ork att gå dit. Får ta och följa upp senare ikväll. Måste plugga lite logistik. Tenta på tisdag. Jippi.

image172

Här är det vi försökte åstakomma




image173

Här e det vi lyckades med... Jag skulle bli upplyft, han träffar ingen annat än brösten och Anna va ivägen och ramlade in i stolpen. Det roligaste e ju att en utbytesstudent har fotat detta o lagt ut på faceboken men tror att vi är "bara" jättefulla.

The big 2 and 3

Johopp. nu är man 23 år då...
När jag va lite, dvs 14 år, terroriserade vi Annika, ellis mamma. Vi sa att hon hade rynkig hud och att vi va "forever young" då säger hon med en iskall röst "Vänta ni bara tjejer! Om ni inte börjar använda anti-rynk kräm senast vid 23 års dagen så kommer ni också få det. Jag började vid 25 och det va för sent..."

Anti-rynk kräms shopping imorgon då. juhupp. tack annika. FAN nu e man 23.

Annars har dagen varit mer än toppen! Hade lite bakis känsla på föreläsningen. Drog alla roliga Simpsons citat till julle och kunde inte koncentrera mig för fem öre!

Hade middag med halva Odin och Aaron. Sen kom kompisar och vi fikade. Fick fin-fina presenter! Super kul! Katta hade gjort tårta. jesse också.

Imorgon kommer bönderna, ska bli superkul! Sen på lördag smäller det rejält!

Goodie-bags utlovas!

Kram från en rynkig Linda som är 23 år

Sittning ikväll

Ska på Växjö International Students jobbar sittning ikväll. Ska bli kul. Det är alla vi som har jobbat, notera att det är utan lön, för VIS under terminen. Gratis mat och dryck för att man "slet" på Swedish night. Inte dåligt.

Innan dess ska jag simma lite och läsa logistik boken.

Imorgon fyller jag år, herregud, jag minns när jag va 14 och 23, tjugoootreeeeee, va jätte långt fram och utanför min världsbild. Juhupp. Nu e skiten här.

Hörs imorgon.


Glöm inte att tända ett ljus

Tänd ett öjus för Engla ikväll klockan 21. Jag kommer inte bara tända ett för Engla, utan också för mordet på Pernilla som varit död i ca 8 år tack vare denna fruktansvärda mannen.

Tänder även ett för Carolin, systers kompis som vi alla hoppas vaknar upp snart efter en ridolycka.



image171

Helgen gått snabbt

Helgen har gått supersnabbt!
Va på studio 54 i fredags. Super kul.

Lördagen gick vi omkring i stan och kollade saker, kollade på en ny lägenhet och handlade på maxi. Vill inte flytta. Kan någon betala 2000 kr extra till mig i månaden?

Blekinge bönderna kom och vi gick ut och åt mat. Super god Thai käk.
Idag har vi födelsedags fikat. Skulle plugga med Malin men hon är lite seg så det blir inte så.

Ciao


image166


image167


image168


image169


image170

Nu e vi klara för färd

image163image162image164image165

köp mig död

$4175.00The Cadaver Calculator - Find out how much your body is worth.

Studio 54 ikväll!



Jobb, väntan och klänning

Så, nu har man haft en lång pluggdag igår. Va och skrev på logistik uppsatsen hela dagen. RFID - system, fördelar för livsmedelsföretagen. Så det ni! Speciellt mejeri.

Sen jobbade jag på Sivans onsdagspub från 19.30. Ganska kul men inte mycket folk. Kom hem sent och dödstrött. Det är aldrig svårt att vara uppe sent när man själv festar men det är svårt när man måste se alla onyktra själv nykter.

Idag har jag hängt med Anna hela dagen, efter att jag vaknade vid 11. Käkat lunch och sen fixat med klänningen tills imorgon. Nu är den färdig sydd och pannband och armband är också klart! Även lärt mig att sy på knappar också. Annas sy-skola, lektion 1: Hur man fäster en söm.
Väntar på lektion 2. Kanske man tom får fixa ett foder.

Imorgon ska jag plugga på förmiddagen. Träna och sen kommer mamma och pappa. Ska förfesta hos Malin och sen blir det av till Studio 54.

Har fått erbjudande på en lägenhet också. Ska försöka kolla på den på söndag.

Fixat alla gästkort

Så, nu är alla gästkorten Jonna, Tovsan, James, Jenna, Marko, och Tomas, Joel.

Det blev en lång kö bakom mig! oppss

Har föreläsning idag 13-15 och tvättstuga på kvällen.
Eftersom ajg är så glad idag så bjuder jag på mongo bilder...

Ciao

image158


image159

image160

image161

Studio 54 biljett

Nu har man lyckats köa för en biljett. Biljetterna släpptes 17.54 i skolan.
Fick några kompisar att köpa en till mig då jag hade en del saker att göra & de satt längst fram och har suttit sen 10.00. En skulle jobba så jag fick ställa mig med dem. Kön blev super lång. Alla kommer troligtvis inte ens få biljett. Eftersom man va längst fram så fick jag köpa gästkort till Joel också. Nä, nu måste jag käka nått.. Sen springa runt campus och hämta folks leg och kårkort och gå o köpa gästkort till den 19 april.

Ciao!



image157

Nykterhetsdagen

image156

tennisturneringen!

Minns ni att jag har slagit vad ed Julia och Joel om tennisturneringen? Bollkalle någon?

Hej Suckers, dvs julia o joel!
Den 17 maj 2008 klockan 14.00 spöar vi er i tennis på Sivans planen. Måste bara fixa bollkallar, kan vara fulla. Bara de hämtar bollen. Domaren är fixad.

Förloraren bjuder på grillning på kvällen!

Ciao, Linda & Jesse (som tränar för fullt... not!)


Nu räcker det!

Nu har jag fått nog! JÄVLA GRANNAR!
I tisdags va det fest... man kan ju tänka sig att de ska dra till stallet... nope. 00.15 sltar de spela efter att securitas kom. Tydligen någon som ringt om dem. Mig spelar det ingen roll om man e hemma och har låg musik och sitter o snackar. Men fan ta Britney Spears I love rock n roll. Ingen karaoke utan alla ska överrösta musiken! aaaaaahhhhh!
Efterfesten börjar en timme senare och håller på till 06 tiden.

Klockan 08 börjar en annan grannes hund att skälla. Han skäller hela tiden när de inte e hemma. Suck.
Grannen ovaför hade fest på kvällen, men det hördes knappt så hur fan kan snettnedanför grannen lyckas låta så in i helvete!?!

Inatt började riktiga helvetet! Romantisk afton. "Every breath u take" på repeat i kombination med stönande.
Fan ta dom! Imorgon ska jag på högskoleprovet och då ska jag av "misstag" sätta på stereon klockan 08.00 och ha den påslagen hela dagen utan någon hemma.

Så, jag e svensk och nu har jag fått gnälla lite.

Ciao

poäng, middag och body balance

Igår vart det en spontan utekväll. Vart dit tjatad kan man väl få skylla på. Drack inte alls mycket. Två cider fick duga.
Va på Body Balance i morse. Jupp, det är konstaterat ingen balans eller kordination har fröken Pitkänen... den äldre av oss två. Säkert inte en yngsta heller.

Snart ska jag träffa Malin o sätta igång med logistik arbetet! Lika bra att få det gjort på en gång så kan man pilla o fixa hur mycket som helst sen!

7,5 hp trillade in från marknadsförinsgkursen idag. Skönt. Slippa tänka på det mer.

Middag med Anna ikväll.

Ciao

Prisa gud!

...nu kommer skatteåterbäringen!

10343 kr på kontot!

Wohhooo...

Ingen kvarskatt!

solen har kommit till Växjö

Kors i taket! Idag va det den första soldagen sedan december... okej. nästan iaf! Känns nästan som att det va ett aprilskämt att solen sken här, men icke!
Det va en lång vecka förra veckan. Tenta, inlämning, dugga, seminarium... allt på två dagar. men nu e det nya tider. Skyller ifrån mig på det och att bloggen varit nere ett tag.. alltså deras uppdateringar.

Va o hälsade på bönderna i Listerlandet i helgen. Blivit lite trött på Växjö och samma sak varje helg. Ganska skönt att se en annan miljö för en gång skull. Vi kollade Lets dance i fredags och tog det lugnt. I lördags åkte vi omkring halva blekinge och leta tyg! Ska försöka sy en klänning till Studio 54 festen. Har gett upp projektet. Hittat en på tradera som jag nog ska köpa. Kostar sig 300 kr. Blir en dyr fest. Va ute och härjade i Karlshamn i lördags natt. Gött med nytt folk. Ska försöka lura Anna dit också någon gång!

Logistiken började idag. Det blir ytterligare en tuff kurs!
"Prisa gud! Snart kommer skatteåterbäringen!" Det ser fortfarande tomt ut i min brevlåda. Många andra har fått. Rädd för restskatt! Jag vill inte plugga någe mer. Man har inga perngar och lever och vänder på varje krona. Måste prioritera bort maten den här månaden verkar det som.
Nä, nu bjuder Anna på rose och snart kommer viktor och härjar.

Ciao!


image154

Två små apor aka Linda o Jonna

image155

Bönder och 08an

RSS 2.0