en dagens tack!

Det va länge sen man gjorde en dagens!

Dagens låt: hunden som skäller hos grannen och hyresbostäders fastighetsskötare
Dagens dusch: Imorse
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: basic
Dagens händelser: föreläsning, flyga till Stockholm...
Dagens vill ha: all kunskap inför kommande tentan & en vovve
Dagens saknad: Värme
Dagens drog: Skjuta upp tentan
Dagens tråkigaste: Slappheten
Dagens finaste: Solen
Dagens måste: Hinna till flyget
Dagens dricka: kaffe och vatten
Dagens köp: Får se
Dagens mat: Frulle
Dagenens kärlek: J
Dagens mående: Mör

Vem är ni?

Ja, vem är ni som läser min blogg egentligen? Jag har en hel del unika besökare varje dag men kan ni inte skriva en kommentar?! Roligt att se vem som faktiskt läser!

Jag smygläser en hel del bloggar men är dålig att lämna fingeravtryck efteråt.

Slottsstallarna ikväll.. uppdatering imorgon!

image43

Bilder från lyan

Jag har lovat en hel del människor att lägga upp bilder på lyan. nu kommer dem. Ha hänsyn till det stökiga i rummen. känner mig som en fjortis som lägger upp bilder på lunarstorm och playahead. "här är jag och mitt rum..."

Ciao

image42


image40

Vart tog veckan vägen!?!

Jahapp, nu har en vecka gått igen! Vad har man hunnit göra då? Måndag, Jönköping, Tisdag Linköping, Onsdag ute på stan och på Sivans, Torsdag nästan Göteborg, Fredagen vinade med Anna och igår tog vi hand om gangstern igen...

På torsdag flyger jag upp till Stockholm och ska på jobbhelg. En hemlig överaskning på lördag eftermiddag och sen fick vi inte boka våra biljetter hem innan 17.00 på söndag! hmm... kryssning kanske?

En liten gangster, spotlights och alkohol!

Tiden bara springer iväg!
I fredags satt man och pluggade i 6 timmar på bibblan. Åkte och köpte nya skrivbordet och J's chefstol! Efter många om och men kopplade vi in stationära datorn och kunde lyssna på musik.
Fredagen var lugn. J lagade god mat och sen vart det inte mer än Gone in 60 seconds.
I lördags hade vi ganstern hemma hos oss. Hon kallas även för Ellie, 2 år. Som vanligt var man jätte blyg i början men sen kom hon igång! J & F tyckte att det var lysande med trådlöst bredband så de kan sitta framför soffan och spela på oddsen samtidigt som man glor på matchen. Åkte och åt med E, F & K innan vi hyrde hyrbilen jag ska glida halva Sverige runt under nästa vecka. Dock inte Stockholm.
Övertalade G att komma hit och installera vår lampa i hallen. Trevligt med spotlights! Övertalningen var inte så svår, det kostade oss en trevlig kväll med alkohol. Kvällen började lugn men slutade sent. Jag kom i säng vid 4 och grabbarna satt kvar till säkert 5.

Nu ska vi hämta hyrbil och sen kolla på ensam mamma söker.

Schulman

image38


Jag diggar Alex fru Katrin. Det är som hon säger. Vill bara poängtera att både Alex & Calle är och gör roliga saker. Calle lägger ut sina chefers, Alex och andra jobbiga människors nummer. Vem skulle inte vilja skriva upp chefens nummer och ha folks skicka sms till dem? Jag skulle tycka att det vore skit kul, men man är ju lite vett innanför pannbenet.
Varför vill Alex ha barn? Han kan ju fan inte ens ta hand om sig själv. Jag skulle aldrig skaffa barn med någon som inte hade fötterna och sinnet på jorden. J är inte heller så jäkla bra på detta med planera, komma ihåg, ringa samtal osv. Han kommer först till mig och frågar. Sen till slut så kokar jag och då inser han att han kanske kunde tagit reda på det själv. Men jag älskar honom iaf. Som tur är så ber han inte om barn!
Har en hel del kompisar som bestämt sig för att skaffa kids. Arrgghh! Va fan, vad kommer näst? Villa, bil dagisplats, marsvin och en jävligt sönderstressad mamma? Visst grattis allihop som ska bli mammor. Men ni vet att jag inte är mogen för det ännu. Både jag och Katrin tänker lite likadant. "Skor till mig eller blöjer till ungen? Självklart blir det skorna!" Jag är helt enkelt för egositisk för att skaffa barn. Måste nog mogna på mig flera år innan dess.
Vad löjligt att Aftonbladet lägger sig i så himla mycket. Typiskt skvallerblaskor. Nästan allt som ligger på aftonbladets hemsida kommer direkt från personens blogg eller Perez Hilton. Journalisterna är inte tillräckligt snabb att skriva artiklarna helt enkelt. Blir snabbt old news.

PS. Detta gnäll om barn kan lika gärna vara en mediabluff också? De vill säkert erövra Norden med sina bloggar (statistiskt sett) Hela familjen bloggar för guds skull. Men fan vad kul det är att läsa.

RSS 2.0