Nu ni... här kommer min höst

Nu ni... här kommer min höst! Jag har vart så fruktansvärd dålig på att uppdatera min blogg.
Tänkte göra en kort sammanfattning av min höst hittills och sen skärpa mig så gott jag kan.

Början av augusti hoppade jag fortfarande runt i Stockholm.
Slutet av augusti stod jag i Växjö med nya utbytesstudenter som ankom. Hjälpte till på ankomstdagarna osv.
Campusfestivalen va på onsdagen och där var det full röj. Tycker synd om alla stackars utbytesstudenter som kommer till ett nytt land med en massa konstiga människor som bär overaller, huligantutor och partar i ett tält i lera.

Den 1 september flyttade Jesse ut. Han har sin egna lägenhet nu. Vart och jobbat i Sthlm en vecka i september. Sagt upp lägenhet. Jobbat en del i Växjö. Haft en massa seminarium. Hemtenta. Grupparbeten. Alishas föräldrar från USA va här. Super trevliga. Bjöd med mig på allt. Kom ihåg att posta farmors kuvert som fyllde år.

Grattis farmor som fyllde år 1/10. Oktober. Shit vilken månad. Inge mer jobb, sjukt svår kurs. Vars tenta jag inte klarade och måste ta om. Toastade på en välkomstfest. Va i Sthlm över helgen med 56 utbtesstudenter. Super kul helg! Passade på att träffa mamma och Elli. Vart på thanksgivingmiddag hos en kanadensare. Massa deadlines i kursen. Roadtrip till Lund och Köpenhamn. Hur kul som helst! Herre.min.gud vilken galen resa. Anna fyllde 27 år och vi firade Halloween på både fredag och lördag. (Lotto turk och Sandy i Grease) Hade en house-crawl. Började hos mig sen Nat, sen, Joel, Julia.

November började bra! Seabattle bar av den 2/11. Sjöslaget. 1500 studenter på Tallink på väg Sthlm - Tallin. Tallin - Sthlm. Några enstaka stackars passagerare fanns det. Vi hade två 70-åringar brevid oss. Underbar resa och det kommer jag göra igen! Super lyckad. Styrelseaktivitet - rida på Telebirgs ridskola och sen en house crawl. Kolla bilder på ansiktsboken. Eller video. Jag och Anna hade sjukt roligt med våra spagettiben och visst, det kanske gick till en överdrift ett tag men jag är back on track. Tog hand om lillebror Brosky på hans födelsedag. Stckarn, va plakat innan vi ens kom dit. Sökt utbytesstudier: Mexico, Pretoria (sydafrika), Bangkok, Conneticut State, London South Bank och Rotterdam. Jag kommer nog ha chansen att ändra mig fram till sommaren. Hoppas det kommer nya mer exotiska universitet. Gick på en mustache fest. Helt underbart. Tjejer börja måla, killar börja spara! Little G vann. Va faktiskt lite osäker innan om det fanns ett ansikte där under. 
 
Veckan som varit: möten hit ch dit hela tiden, Middag hos Julia, jobbfest, seminarium, långa lektioner, fotbollsturnering, Black n White party, träffat revisorerna som nästan godkänner min redovisning. Fan ta dem att de ska vara så petiga.

Veckan som kommer: Kontoret idag, sen plugg och träffa Jonas. Imorgon är det plugg och möte. Torsdag e det plugg och Thanksgiving hos Rhianna. Fredag, Tenta, mamma och pappa kommer, evetuellt stallet. Lördag, packa och ha mig, inbjuden till födelsedagsfest och lilla jul, söndag, Packa och sälja biljetter. Shit vad glad jag är att mamma och pappa älskar sånna hära projekt. Jag har inte tid just nu. Flyttar den 1/12. dagen efter har jag deadline på 10 sidor. Tur att jag börjat men fan det blir inte en kul december.

Ciao


Jag hos Julia



Franska Mattihas och jag...

'
Tallink, Ben, Simon, Nico, Brosky och jag.


Lillebror Brosky och jag på halloween. Han är en gay polar bear och jag lottoturk.

Jag har skrattat

Killen i videon ska dyka i sjön... som är frusen! Jag kan inte ´sluta titta på den!



RSS 2.0