Namnsdag och midsommar

Jeeeses vad dagen gick fort igår.
Jobbade sent i torsdags, rättare sagt jobbade jag med ett ganska jobbigt case fram till 22 tiden.

Jesse skickade chockladogram till jobbet. Hade namnsdag igår men de levererar inte på midsommarfaton. Chocklad och blomma fick jag. Alla va lite avis på jobbet och undrade vart jag hade hittat denna man. Förra året fick jag samma sak av honom. Sov hos Jesse på kvällen. Däckade på en gång efter ett glas rose. tack Elli och Jesse som kom ihåg min namnsdag!

Midsommarafton, handla mat som alla andra i hela sverige. Hämta lite folk och sen till Joni och Jenny. Massa gott käk och härligt sällskap. Värdarna väntar på en liten bebbe så det blev en lugn kväll. Slutade ganska tidigt. För en gång skull tyckte jag det va helt ok också. Man orkar inte så mycket längre. Skyller på åldern.

Idag är det en slappar dag. Känns så himla skönt att det är söndag först imorgon!
Ska ut och käka med Mona på onsdag. Snacka lite skit med henne innan hon drar till Lala land.

Annars blir det en normal vecka men med min favorit telefon, dvs jouren.

Dags att uppdatera

oj, det va verkligen dags att uppdatera.

Är hemma i Stockholm och lever loppan just nu... speciellt på jobbet där jag tillbringar majoriteten av mina timmar per dygn.
Ska blir så himla skönt med lång ledigt!
Dock osäker på vad som händer midsommar.

Någon som känner för att ta med en dryg, full, 08 någonstans?


Sommarlov och jag håller håv!

Äntligen, dagen man väntat på. Ingen tenta i sikt på över 2 månader!
Firade med skumpa o jordgubbar med viktor o anna. Nu städar jag och småplock. Jonna kommer snart och Viktor ska flytta in i mitt förrråd.
Det blir grillning och småfestande ikväll.

Jag har sommarlov och jag håller håv!

Sista rycket!

Kom hem från tenta 1 ett tag sen. Hoppas det gick vägen!

Imorgon kommer man ha många saker att fira!

Tenta 2 klockan 8... sen möta anna i stan. Ska köpa någonting snyggt och champagne och jordgubbar.
Firar skattepengar, ett år på universitetet och sommarlov!

Jonna kommer snart!

Uppdatering kommer imorgon!


Jag är en knarklangare del 2

...malin kommer snart o hämtar artiklar... nu går det säkert genom taket hos grannen!

Jag är en knarklangare!

Halloj!

Mina grannar tror att jag säljer knark. Nä, men det verkar som det när jag har folk som kommer hit i 5 minuter och sen drar. Grannen frågade om jag sålde knark , mer på ett skämt. Tyckte det va kul.
Anna kommer vid 12 och stannar i 5 minuter. Viktor kommer lite efter det och hämtar papper, även han stannar i 5 minuter. Julia kommer och hämtar sin bok, stannar i 5 minuter.

Grannarna glor och kollar lite misstänksamt på mig.

Hoppas hoppas polisen kommer och gör razzia! Helst av allt ska det var polisstuderande här i växjö som stormar.

Hålla håv Linda!



Helgens bravader!

Ännu en helg har sprungit iväg! Hemma i Stockholm om mindre än en vecka! Ser fram emot det så himla mycket. Är less på samma människor, samma pubar, samma sak varje helg.

Men jag känner mig själv. Jag blir lätt uttråkad. Jag vill dra iväg igen utomlands. Plugg ett år till sen måste jag iväg! Känslan att kunna vakna en morgon och undra vad man ska göra, om man ska stanna kvar eller om man ska dra vidare till nått nytt ställe känns skönt.

Anyhooters,
I fredags va jag på stallet. Först firade vi Tasos och Daimians födelsedag i Lyan. Hur kul som helst. Upptäckte oanade talanger hos folk. Malin kan så jävla bra italienska. Jag stog som ett fån och försökte hänga med när hon och Marcos brosa pratade. Stallet va skoj. Kom hem och somnade.

Igår va jag och Anna och solade på dagen. Bränt ryggen. Anna aka min extra mamma tycker att jag ska ha solkräm. Ja, jag vet. Sista jag sa att solkräm i Sverige är överskattat så hade jag så ont i hela kroppen. Mamma, elli och Annika minns nog det efter klipporna på Gålö.

På kvällen hade VIS deras Goodbyeparty. Hur god mat som helst. Plock mat. Gratis är godast. Sen gick jag hem, piffade upp mig lite innan jag gick till Malin. Där hittar jag en full Anna och en full Malin. Malin lurar Frans att hon har en bild på Linda Bengtzing i sitt rum. Frans säger nämligen att han är förlovad med henne. Nått som frans inte visste va att det va Malin på bilden som 4 år. Haha.

Vidare till stallet där Ska and Ska spelade. Grymt röj! Hela golvet skakade! Nästa läskigt. Anna hittade redan bjälkar på väggen som vi skulle ta tag i om golvet rasade.

Tröttnade på det. Då gick vi till Sivans. Det va länge sen man kunde byta pub mitt i natten bara. Pumptömning. Det va okej.
Lurar hem Anna till mig. Käkar mackor och falukorv. Somnade stenhårt.

Idag har vi solat och nu lagar Anna mat till mig. E bakishungrig. Falukorv med makaroner. jupp.

Ciao

RSS 2.0