Året som gått i bilder

Allt från finansieringstenta till sista sivans... Gott Nytt År


                                                                                                                          

Julen i Stockholm

Nu har man vart och firat den årliga julen i Stockholm. Inte nästa år. Det e ju så fruktansvärt tråkigt! Samma sak år efter år, Haninge ghettobarnen har antingen en ny unge på gång, gift sig, precis kommt ut från kåken, gjort slut med den personen  eller nått annat skit! Men herregud, väx upp nångång och va inte stolt över att du rånade nått skit ställe.

Hemma på julafton, sen gick jag till Nano där vi drack lite vin jag, Nano, Mauri och Elin och snackade skit. ur trevligt som helst. Juldagen hade jag och Sara bestämt att vi ska gå ut. Olearys blir det. HUNDRATJUGO KRONOR INTRÄDE! Vi snacka om Haninge, Olearys, ghetto, wannabe nånting människor som hänger där. Herremin gud. Aja, Jag betalade inte mitt inträde så de va lugnt. Träffar gamla bekanta. En blev pappa under natten och firade med skumpa.

Folk undrar varför jag trvis så bra i Växjö. Ja dels så händer det inte att ens kompis nyss rånat nån butik, eller att en annan blir pappa utan att ha vetskapen om att han skulle bli det. Det finns alltid nått att göra på campus. Här i Stockholm sitter man och glor in i väggen eftersom hälften av en kompisar är så jävla dåliga på att höra av sig eller ens vilja göra nånting.

Kort och gott är det samma skit varje år. Jag hatar Haninge. Kommer aldrig sätta min fot här i fucking jävla ghettot utan att jag måste. Jag trivs med mitt liv så jävla bra. Det behövs ingen som kommer och rubar det för mig. Men ni kan ju försöka.

Längtar till fredag då man får jobba och sen åka hem.

Innan Sthlm

Innan jag åkte hit till Sthlm var det en del tentor att klara av och deadlines. Efter det kunde man slappna av.
Kaisa fyllde år och vi firade med en pizza middag. Hela 28 år blev hon. Jag höll mig nykter och lekte vakt i hennes korridor. Vidare till Sivans. När vi alla glada kommer tillbaka till Kaisas korridor så möts vi av att det ligger blod, massor av blod på hela golvet och trapphuset. Någon kökshanduk är helt ner blodad. Kaisa är så full att hon börjar moppa undan blodet och jag ser att spåren leder uppåt i trappen. Springer högst upp och ser att rutan är helt igenomslagen. Pratar med Metin som bor där. Han förklarar att det var någon kille som ville få tag på Magnus, som inte ens bor här,  som slog sönder rutan. Han mår bra men behövde sy. Polisen är informerad och en polisrapport har gjorts.
När jag kommer ner igen är Kaisa ledsen och vill bara att folk ska skita i blodet och efterfesta. Jag riggar musik, är en jävla dj och städar mellan varven. Majoriteten gav upp och gick hem vid 03,30 men vi andra fortsatte. Valentin skulle åka med ett tåg kl 06,30 till Köpenhamn, så vi fortsatte till kl 05,30. Suck. Kaisa ville så gärna att vi skulle vara kvar. Jag ville ha tandpetare under ögonen.

            

1 - Någon fylle kaja försöker ta bilder
2 - Pizza middag
3 - Vi dansar på borden del 1, ps kolla Kaisa och Adrian...


På torsdagen agerade jag chafför till Alex när han ville åka till Pudas, som är den studentpuben som ligger inne i stan. Hus a, våning 3 hade en förfest men det va inte så mycket folk. Vi gick ner till Pudas. Där hittade vi 5 fulla jultomtar, aka Majed, Oskar, Axel och 2 till. Stackars Nicklas som va deras chaffis! Shit vad dräggiga de va. Dricker rom/cola ur kanna och det bara rinner runt skägget. Sa hejdå till Pepe. Han har vart här i Växjö sen förra januari och skulle nu åka hem till Mexico och plugga färdigt. Sa hejdå till Cheryl också.

Det vart en kort kväll och jag gick hem och kollade Gossip Girl och åt mat.

           


1 - Tomtar som ska dansa loss till Scatman
2 - Oskar och Majed
3 - Jag och Cheryl
4 - Cheryl och hennes favorit Pudas



Fredagen bestod av härliga festligheter! Då tyckte jag att det var dags för mig att få fira lite.
Absolut inge konstigt med den kvällen. Jag och Alex va hemma hos mig och åt middag, sen till Robin. Där va i princip alla som är värda att nämna. Hade en dj som spelade hela kvällen. Va på Stallet. Nått jävla arsle råkade bränna mig med en cigg vid ögat. Jag Carl och Brian gick hem tidigare. Till kebabståndet och sen gick Brian hem till sig och jag o Carl till mig. Ett glas vin och sen till efterfest. Viktor Magnusson va där. Honom hade jag inte sett på jätte länge. Nä, då ska vi dansa på borden. Lindas brillianta ide såklart. Vi dansar och det går helt okej. Sen kommer Paco och 5 andra jävla idioter. Viktor hoppar av och ska precis ta emot mig. Då går borde mitt i tu. Snacka om att jag va chockad. Adrian va fly förbannad. Nate kom på iden att nä, vi slänger ner dem från balkongen. Jag tyckte lite grann att det va dels mitt fel så jag gick hem. Tydligen hade Paco tagit sönder nästa bord också och startat ett slagsmål så polisen hade kommit.

            

1 - Marcus med Adrians julkuk
2 - Kaisa och Ed
3 - Alex i svart och Andreas i grönt. Detta va mitt polisfoto för vem som brände mig. Jag röstar på knarkarn bakom.
4 - Dansa på borden, del 2. Av någon anledning finns det en stol också.
5 - Nate som försöker förklara hur det kommer sig att slänga av dem är en bra ide.




På lördagen så sov och pluggade jag hela dagen. Packade och tvättade. Majed, Andreas lämnade lite saker.
På kvällen gick jag över till grannen en sväng. Sen till Kaisa där alla va innan Sivans. Alla va så sjukt trötta från dagen innan att alla bara satt. Vi gick till Sivans och satte oss i en av sofforna. Vi satt där hela kvällen med avbrott för dans ibland. Jag drack cola med undantag för en cider som Joachim köpte. Så snällt av honom. :-) Att bli bjuden som student av en student är lyxigt! Jag gick hem i god tid och sov som en stock hela natten.

     

1 - Alla undrar vart borden är
2 - Ben ville vara lite manligare, med brösthår
3 - Jonas och Kaisa, så söta ihop.

Söndagen va det packa, plugga, packa, plugga som gällde. Jag fick massor av saker gjorda. Sen beställde vi pizza på kvällen och kollade på film. Inside man, som för övrigt va sjukt bra! Alex kom över med en liten skumpaflaska där vi skålade och hade oss.

     

1 - dags för en skål
2 - Kaisa gömmer sitt bakis ansikte


Måndagen åkte jag hem till Sthlm. Skönt att vara hemma en stund.






turtle

Vår krogvän The Turtle....




Liten kinesärta som inte är kines

...glömde säga att jag och Viktor pratade på skype hur länge som helst idag. Det va kul att höra hans röst igen!
Saknar att bubbla med honom, men snart är han hemma. Aset ska bara till Thailand i tre veckor först!


Sista racet innan jul

2008, vart tog du vägen?

Nu är det en vecka kvar innan jag beger mig mot Stockholm och julen.
Tiden har sprungit iväg och vi har haft kul, tentor, jobb, resor...
Hade mina utisar hemma hos mig nyss, bytte lite julklappar och glögg, risgrynsgröt och pepparkakor.
Nu har jag tvättstuga och måste skriva klart en bilaga till mitt arbete. Sen är det plugg på tentan som kommer nu på onsdag. Efter onsdag så blir det endast ta det lugnt och packa. Måste skriva på arbetet innan jag åker hem!

Nä, nu måste jag tvätta, bädda sängen och skriva klart.

Lite bilder



Tina, Javier, jag och Demos




Jag och Creepy Carl.



Bad taste med Jonna



Thanksgiving middag

im from Sweden, where the fuck are you from?


Flyttat!

Snabbt inlägg:

Flyttade i måndags! Tusen tack alla som hjälpte till. Hade vart ganska körd utan er!
Mamma och pappa åkte hem i tisdags. Öppnade min mail i tisdags morse. Skoja aldrig... kan man inte stänga av sin dator i 2 dagar utan att han 46 nya mail? Började beta av dem, jobb, vis, skolan, kompisar...
Åkte och besökte Ethans nya familj. Super trevliga! Han kommer trivas som fisken i vattnet!

Va ute i tisdags med Julia. Helt okej. Länge sen man gick ut och bara chilla.
I går hade vi workshop semnarium mellan 08-17. Herregud vilken tråkig dag. Men hann med en massa; typ skiva rim.

Nu ska jag plugga kalkylering och sen på handledning för arbete 2 kl 13.

Ciao
Linda



Pluggnördar Linda & Fabio

RSS 2.0