Jag är så dålig!

Har inte uppdaterat på hur länge som helst... en snabb uppdatering får det bli;

Jag gör inget annat än jobbar på vardagarna. Kanske nån afterwork eller middag ute men annars så är det hem och ta det lugnt.

Varit ute och festat en del med min partner in crime Anna. Ganska komiskt att jag nästan träffar henne mer än jag träffar mina kompisar i Haninge. Micke och Anna kom från djupaste skogarna i Småland veckan efter midsommar, direkt hem till mig vidare till Annas parkering där vi lastade av hennes saker till lillebror. Vidare in till stan. Viktor följde med och det va som att Växjö eliten va tillbaka! haha. Anglais, Laroy (för färsk lammkött) och Patricia. Jag tror att jag och Anna lyckades få en flashback till apatiskfull och "jag minns inte så mycket" medans Viktor och Micke kunde hålla sig på normal nivå. Kul hade vi!

Annars så har jag varit på en klassfest som slutade med att jag och Sara åkte därifrån och hamnade på ytterliagre en "klassfest".
Sambo med Tove och James en vecka när busstrejken höll igång! Mysigt! Skönt att hänga med dem. Har inte hängt så länge med Tove på år och dar.
Pettan och Antes band Highride spelade på Söder. Drog med mig Lilla Elin från jobbet och åkte dit. Massor av gamla vänner och grymt bra drag. Härligt att se hur det har gått för alla. Mest frågade var "Jaha, vart bor du nudå? I Växjö, vart fan ligger det?"

Annars så har man njutit av att vara hemma och storstaden. Nästa helg blir det Tallin kryssning med Sara, Fia och Hilde. Fia och Hilde ska på chokladfabrik och jag o sara ska shoppa!



Tove och James arga när de förlorar i kubb



Danne, Sara och Elin




Elins ragg för kvällen!

RSS 2.0