Helgens bravader!

Ännu en helg har sprungit iväg! Hemma i Stockholm om mindre än en vecka! Ser fram emot det så himla mycket. Är less på samma människor, samma pubar, samma sak varje helg.

Men jag känner mig själv. Jag blir lätt uttråkad. Jag vill dra iväg igen utomlands. Plugg ett år till sen måste jag iväg! Känslan att kunna vakna en morgon och undra vad man ska göra, om man ska stanna kvar eller om man ska dra vidare till nått nytt ställe känns skönt.

Anyhooters,
I fredags va jag på stallet. Först firade vi Tasos och Daimians födelsedag i Lyan. Hur kul som helst. Upptäckte oanade talanger hos folk. Malin kan så jävla bra italienska. Jag stog som ett fån och försökte hänga med när hon och Marcos brosa pratade. Stallet va skoj. Kom hem och somnade.

Igår va jag och Anna och solade på dagen. Bränt ryggen. Anna aka min extra mamma tycker att jag ska ha solkräm. Ja, jag vet. Sista jag sa att solkräm i Sverige är överskattat så hade jag så ont i hela kroppen. Mamma, elli och Annika minns nog det efter klipporna på Gålö.

På kvällen hade VIS deras Goodbyeparty. Hur god mat som helst. Plock mat. Gratis är godast. Sen gick jag hem, piffade upp mig lite innan jag gick till Malin. Där hittar jag en full Anna och en full Malin. Malin lurar Frans att hon har en bild på Linda Bengtzing i sitt rum. Frans säger nämligen att han är förlovad med henne. Nått som frans inte visste va att det va Malin på bilden som 4 år. Haha.

Vidare till stallet där Ska and Ska spelade. Grymt röj! Hela golvet skakade! Nästa läskigt. Anna hittade redan bjälkar på väggen som vi skulle ta tag i om golvet rasade.

Tröttnade på det. Då gick vi till Sivans. Det va länge sen man kunde byta pub mitt i natten bara. Pumptömning. Det va okej.
Lurar hem Anna till mig. Käkar mackor och falukorv. Somnade stenhårt.

Idag har vi solat och nu lagar Anna mat till mig. E bakishungrig. Falukorv med makaroner. jupp.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0