det var en gång

Det var en gång en kanin som var mycket energisk och älskade livet tillsammans med sina kaninkompisar. Han var ung och orkade med mycket. Lekte varje dag,  kom hem sent, var mycket omtyckt och ville alltid vara en bra kompis. Efter flertal resor runt i Europa med halvskadade kroppar och misskötsel mot sig själv fick de nog. Hans mamma och pappa tyckte att hans liv börjat spåra ur så de ville att han skulle leta efter någon han älskar och lugna ner sig.

Som vanligt gick han på krogen och älskade dansa till alla möjliga eurodiscolåtar och var oftast sist på dansgolvet. Denna gång fann han henne. Trodde hon, men han var självklart svårfångad.

Deras liv lekte på med motvind och medgång, helt plötsligt hade hon fått bra jobb och han fortfarande i skolan. Hon drev hela hushållet, ekonomiskt. De bodde lite längre ifrån hans föräldrar och sitt förflutna. Hans kompisar slutade höra av sig och tyckte det var för långt att åka till deras område. Detta fortsatte. Han började tänka och vilja undra vad han gjort för fel. Han ser tillbaka på livet och inser att "han var själv alltid värst" och hans gamla kompisar betyder inte så mycket för honom, eftersom de inte bryr sig om honom. Han hade en riktigt bra kompis, tills hon fick pojkvän, de har inte hörts av sedan 6 månader tillbaka.
 
Han kommer visserligen inte träffa de som han fortfarande vill vara kompisar med men han har hittat den som stöttat honom dygnet runt och är hans bästa vän.

Dig.



kaniner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0